Ibiza hair B10 – 70 mm

37,60

B10 premer 80 mm

B10 je hibridna velika krtača z ozkim tulcem in dolgimi ščetinami. Navdih za našo krtačo G5, znano kot krtača za enostavno drsenje za neobvladljive lase. Redke ščetine okoli krtače omogočajo boljši oprijem las.

Idealno za:

  • ustvarjanje tekstur
  • valovi in ​​gladki lasje
  • kemično obdelane, tanke in barvane lase

Super enostavna za uporabo.
Svetle ščetine dodajo več sijaja kot kateri koli las v naši zbirki. Tehnologija Grip Slip omogoča, da se krtača oprime vseh las, in ko jo sprostite, zdrsne ven na ukaz, tako da so lasje sijoči in poskočni.
Svetle naravne ščetine merjasca so idealne za kemično obdelane, barvane in tanke lase.

Serija B je na voljo v 9 različnih modelih in premerih: B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8 in B9.

Izdelano v Španiji.

Kako uporabljati: Ibiza Hair B10 Step by step – ibizahairhr

Ibiza Hair B10 premera 70 mm. Lase napol posušite, preden jih ločite. Krtačo položite pod ločen pramen pri korenu las, pod krtačo pa držite fen. Lase sušite od korenin do dolžine, dokler niso popolnoma suhi. Ponavljajte, dokler lasje niso gladki in sijoči. Te visokokakovostne krtače za lase so izdelane v Španiji iz naravnih materialov. Krtača Ibiza Hair B8 s premerom 80 mm je idealna za srednje dolge in dolge lase.
O naravnih ščetinah
Naravne ščetine pomagajo zapreti lasno kutikulo z uporabo naravnih ščetin in naravnih virov sebuma. Vsaka ščetina ima svojo žlezo in v tej žlezi je sebum – naravno olje. Sušenje las s krtačo iz naravnih las daje lasem lesk in zdrav videz. Naravne ščetine tudi masirajo lasišče, spodbujajo in dovajajo kisik in pretok krvi v korenine. Lasje se ne lomijo, saj se ščetine enostavno sprostijo iz krtače. Leseni sod krtače se ne pregreva, ker les absorbira toploto in so lasje manj izpostavljeni toploti sušilnika za lase.

Vlakninska formula serije Ibiza hair B je primerna za tanke lase in odlična za blondinke. Svetle merjasčeve ščetine so ojačane z najlonskimi ščetinami, ki so nežne do las z dobrim ročajem, da dvignejo lase od korenin. Podaljšan ročaj iz plute je najbolj inovativen ergonomski dizajn okroglih ščetk doslej. Idealno za barvane lase, ki so krhki. Svetle ščetine dajejo lasem več sijaja kot temne, majhne razlike delajo čudeže v svetu las. Ta visokokakovostna španska krtača je narejena iz naravnih materialov. Svetle merjasčeve ščetine, ojačane z najlonskimi ščetinami, so izjemno nežne do las, medtem ko je ergonomski ročaj iz plute neverjetno udoben pri sušenju las. Svetle naravne ščetine razporedijo naravna olja po laseh za sijoč videz, medtem ko krtača poskrbi za dvig od korenin.

Priporočamo, da fen držite 2 cm do 3 cm od krtače in se krtače ne dotikate.

Ljubite svojo krtačo, ljubite svoje lase!