Načini plačila

Registracija:

Za naročanje artiklov v online trgovini Ibiza Hair se ni potrebno registrirati (prijaviti). Za nakup zadostuje adresa kupca adresa za dostavo, broj telefona in E-mail adresa. Uspešno poslana naročila – na spletni strani spletne trgovine Ibiza Hair. Vsa naročila potekajo preko spletne trgovine na https://www.ibizahair.si katera je dostopna 24 ur na dan 7 dni v tednu. Lahko zbirate izmed vseh prikazanih artiklov. Za ev. podrobne informacije o posameznem artiklo nas lahko kontaktirate po elektronski pošti. Cene so veljavne do trenutka novo obljavljenih cen na spletni strani. Vse cene artiklov v spletni trgovini Ibiza Hair so v EUR in vključenim DDV-om od 25%. Dostavlja GLS dostavna služba – General Logistics Systems Croatia d.o.o. in Pošta Slovenije d.o.o. po ceniku objavljenem na spletnih straneh.

Naročanje:

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena ko kupec na Internet spletni stranici odda naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji poslovanja med prodajalec in kupcem veljavni. Pogodba je shranjena pri nas v podjetju, dostop do njega je možen po pošti ili e-mailo. Plačilo naročenih artiklov je možno na naslednje načine:

Načini plačila:

  • Z gotovino po povzetju:

Kupec plača naročilo dostavljavcu z gotovino, ko mu le-ta dostavi naročeno blago. 

  • Preko TRR po izdanem predračunu:

Kupcu preko e-pošte izdamo račun/predračun za naročeno blago oz. naročilo takoj po izvedbi nakupa, ki ga poravna z nakazilom na TRR podjetja. Blago bo odposlano takoj ko bo na TRR podjetja razvidno, da je bilo plačilo uspešno izvedeno.

Great Lengths obrt, Trg Lože 2, 52474 Brtonigla – Hrvaška. Zagrebačka banka, IBAN: HR7923600001102103345

3) Plačilo z plačilno ali kreditno kartico VISA, MASTERCARD (Naročnik in plačnik kreditne ali plačilne kartice mora biti ista oseba ali organizacija. po potrditvi in vplačilu naročila ni več možna sprememba vsebine naročila in/ali končnega zneska naročila.).

 Plačilo s plačilnimi karticami je mogoče preko plačilnega sistema Paywiser. Več si lahko preberete na www.paywiser.eu.