Ibiza hair B9 – 65 mm

56,00

B9 je hibridni konkavni model krtače za sušenje las. Po navdihu naše krtače Z4, znane kot krtača za enostavno drsenje, za neobvladljive lase in hitrejše sušenje dolgih las.
Idealno za:

  • dolge lasje
  • valove in gladke lasje
  • tanke in blond lasje

Svetle ščetine dodajo več sijaja kot kateri koli las v naši zbirki. Tehnologija Grip Slip omogoča, da se krtača oprime vseh las, in ko jo sprostite, zdrsne ven na ukaz, tako da so lasje sijoči in poskočni.

Svetle naravne ščetine so idealne za kemično obdelane, barvane in tanke lase.

Serija B je na voljo v 9 različnih modelih in premerih: B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8 in B10.

Izdelano v Španiji.

To je krtača za strokovnjake! Neverjetna napetost za gladek sijajni videz. Ta izjemno dolga konkavna krtača je zasnovana tako, da prepolovi čas sušenja s fenom. Najzahtevnejša krtača v zbirki in zahteva več let izkušnje sušenja s fenom, da razumemo tehniko, ki stoji za tem.

Svetle naravne ščetine dodajo več sijaja kot katera koli druge v naši zbirki in so idealne za barvane lase, tanke lase, etnične in afro lase. Ibiza Hair združuje naravno dlako merjasca z edinstvenim najlonom iz ogljikovih vlaken, odpornim na vročino. Tehnologija Grip Slip omogoča, da se krtača oprime vseh las, in ko jo sprostite, zdrsne ven na ukaz, tako da so lasje sijoči in poskočni.

Izdelano v Španiji.