O nas

Čudoviti lasje se začnejo s čudovitimi orodji za oblikovanje las

Ibiza Hair piše zgodovino v lepotni industriji že od 1950-ih. Takrat je Max Johles, oče ustanovitelja Ibiza Hair Aaron Johles začel prodajati krtače in lepotne pripomočke iz prtljažnika svojega avtomobila.

Frizerski saloni so cenili Maxa in njegovo linijo naravnih izdelkov za nego las. Ko je Aaron po očetovi smrti prevzel podjetje, je nadaljeval tradicijo ponudbe najkakovostnejših orodij za nego las – in nadaljeval z novostim in inovacijami, ki temeljijo na resničnih raziskavah.

“Potoval sem po vseh frizerskih sejmih v Italiji, Španiji, Angliji, na Japonskem in v Hong Kongu, te iskal naslednjo veliko stvar« pravi Johles. “Nato sem nekega dne ugotovil, da mi ne bo treba več iskati. S krtačama za lase Ibiza Hair sem že vse imel. Moral sem samo sporočiti svetu. ”

Njihova edinstvena mešanica ščetin merjasca in najlona je neprimerljivo elastična in ergonomični ročaji iz plute naredijo edinstvene Ibiza Hair krtače za lase. Obožujejo jih vrhunski frizerji in saloni, vključno z Chris McMillan , Meche – saloni v Beverly Hills- u, Andy Lecompte salon v Hollywood-u …


Aaron, ki je pooblaščen frizerski stilist, že iz prve roke prepozna pomen krtačk, ki ne drsijo iz rok. Medtem ko je sodeloval z vrhunskimi frizerji in slavnimi saloni, kot sta Cush in Beverly Hills in McMillan Canale v Malibuju, je Aaron izvedel, da odlična orodja za oblikovanje naredijo čudovite lase.

Zato so krtače za lase Ibiza Hair narejene iz najkakovostnejših materialov – okolju prijazna a hkrati prožna pluta iz Sredozemlja in skrivnostna mešanica naravnih ščetin merjasca in na toploto odpornih ogljikovih vlaken, ki ne delujejo tako kot nobene druge ščetine. Popoln nadzor nad ročko krtače z tehnologijo „GripSlip“ vam olajša, da strankam ponudite gladke, sijoče lase.

Vsa orodja za oblikovanje las Ibiza Hair so vrhunski izvajalci v svojem razredu. Aaron in njegova žena Elena, oba frizerja, ki sodelujeta z ostalimi vrhunskimi frizerji, vključno z Jerricho Mora, Terah Tidy, Michael Polsinelli in Amy Edwards, opravljajo obsežne raziskave in razvoj. Tako zagotavljajo, da so vsi izdelki Ibiza Hair, od glavnika do škar, sušilnikov do likalnikov, orodja, na katera bo vsak strokovnjak za nego las ponosen, da jih bo imel v kompletu.