Vprašanja in odgovori

Kako čistim krtače za lase?

S glavnikom z širokimi zobci odstranite lase iz krtače. Natočite toplo vodo v umivalnik in blagim naravnim šamponom razredčite. Krtačo ali krtače popolnoma potopite za 2-3 minute, sperite z čisto vodo, obrišite s brisačo za lase in pustite, da se na zraku posušijo. Ko se posušijo, shranite vaše krtače v čistem zaboju. Pluta deluje bolje očiščena in zato ne skrbite,če pustite pluto namočeno v vodi nekaj minut, saj bo delovala toliko bolje.

Kako pogosto naj zamenjam svoje krtače?

Vsaka krtača ima svoj življenjski cikel. Odvisno od tega, kako pogosto uporabljate krtače za lase, je treba krtače zamenjati vsakih 6 mesecev do enega leta. Na krtače za lase mislite kot na zobne sčetke. Nikoli ne uporabljajte krtače za lase na stranki, ki ste jo prej uporabljajo na drugi stranki, brez da ste jo predhodno očistili. Uporabljajte samo čiste krtače za vsako stranko.  

Kaj pomeni ojačano z naravnimi ščetinami?

Niso vse krtače enako izdelane in niso vse ščetine enake. Ibiza Hair meša 65% naravne merjaščeve z edinstvenim najlonskim ščetinami, ki so odporne na toploto. Najlonske ščetine so izdelane v Španiji in imajo konice mikro kroglice, katere so varne za lasišče in preprečujejo zatikanje las v krtači. Edinstvena kombinacija ščetin ustvarja napetost in zdrs, da lahko zasukate krtače in ustvarite kodre, volumen ali gladke lase. Naravne ščetine merjasca porazdelijo olja v laseh za naraven sjaj.

Od kod prihaja naša pluta?

Pluta, ki se uporablja v Ibiza Hair krtačah, prihaja iz sredozemske regije Španije, kjer podnebje omogoča mehkejšo in bolj fleksibilno pluto kot pluto, ki prihaja iz Azije. Plutasto drevo je okolju prijazno drevo, saj se pluto obrije in nato ponovno zraste.

Ali lahko sušilnik za lase postavim direktno na krtačo?

Priporočamo, da sušilnik držite 2-3 cm stran od krtače in ne vzpostavljate stik z krtačo. Ljubite svojo krtačo, ljubite svoje lase! S krtačo sledite sušilnik in med njimi držite 2-3 cm.

Za profesionalne frizerske salone


Imate VP cene za frizerske salone?
Najprej se morate registrirati, potem postanete profesionali uporabnik.


Kako se registrirati kot profesionalni frizerski salon?
Prosimo, upoštevajte spodnja navodila.

1. Registrirajte se na https://www.ibizahair.si/moj-racun/. Kliknite na povezavo in izpolnite obrazec.
2. Izpolnite obrazec s svojim podatki frizerskega salona https://www.ibizahair.si/frizerski-saloni-registracija-salona/

3. Pošljite na e-mail vašo frizersko diplomo ali slikajte z mobilnim telefonom in pošljite na ibizahair.hr@gmail.com

Upoštevajte, da lahko traja do 72 ur, preden dobite povratne informacije, da je vaš profil odobren. Če imate kakršna koli vprašanja, pošljite e-mail na ibizahair.hr@gmail.com ali pokličite 00385 99 2563 065

Kaj pomeni program Ibiza Hair CSP?
Ibiza Hair CSP (certificiran salon partner) program je za frizerske salone.

Registriran sem kod frizerski salon, vendar ne vidim še VP cene v košari?
To lahko traja do 72 ur, preden boste dobili povratne informacije, da je vaš profil odobren. Če imate kakršna koli vprašanja, pošljite e-pošto na ibizahair.hr@gmail.com ali pokličite 00385 99 2563 065.