Vprašanja in odgovori

Kako čistim krtače za lase?

S glavnikom z širokimi zobci odstranite lase iz krtače. Natočite toplo vodo v umivalnik in blagim naravnim šamponom razredčite. Krtačo ali krtače popolnoma potopite za 2-3 minute, sperite z čisto vodo, obrišite s brisačo za lase in pustite, da se na zraku posušijo. Ko se posušijo, shranite vaše krtače v čistem zaboju. Pluta deluje bolje očiščena in zato ne skrbite,če pustite pluto namočeno v vodi nekaj minut, saj bo delovala toliko bolje.

Kako pogosto naj zamenjam svoje krtače?

Vsaka krtača ima svoj življenjski cikel. Odvisno od tega, kako pogosto uporabljate krtače za lase, je treba krtače zamenjati vsakih 6 mesecev do enega leta. Na krtače za lase mislite kot na zobne sčetke. Nikoli ne uporabljajte krtače za lase na stranki, ki ste jo prej uporabljajo na drugi stranki, brez da ste jo predhodno očistili. Uporabljajte samo čiste krtače za vsako stranko.  

Kaj pomeni ojačano z naravnimi ščetinami?

Niso vse krtače enako izdelane in niso vse ščetine enake. Ibiza Hair meša 65% naravne merjaščeve z edinstvenim najlonskim ščetinami, ki so odporne na toploto. Najlonske ščetine so izdelane v Španiji in imajo konice mikro kroglice, katere so varne za lasišče in preprečujejo zatikanje las v krtači. Edinstvena kombinacija ščetin ustvarja napetost in zdrs, da lahko zasukate krtače in ustvarite kodre, volumen ali gladke lase. Naravne ščetine merjasca porazdelijo olja v laseh za naraven sjaj.

Od kod prihaja naša pluta?

Pluta, ki se uporablja v Ibiza Hair krtačah, prihaja iz sredozemske regije Španije, kjer podnebje omogoča mehkejšo in bolj fleksibilno pluto kot pluto, ki prihaja iz Azije. Plutasto drevo je okolju prijazno drevo, saj se pluto obrije in nato ponovno zraste.

Ali lahko sušilnik za lase postavim direktno na krtačo?

Priporočamo, da sušilnik držite 2-3 cm stran od krtače in ne vzpostavljate stik z krtačo. Ljubite svojo krtačo, ljubite svoje lase! S krtačo sledite sušilnik in med njimi držite 2-3 cm.

Za profesionalne frizerske salone


Imate VP cene za frizerske salone?

Da. Povpraševanje lahko pošljete preko elektronske pošte s podatki o vašem frizerskem salonu: davčno številko, naziv, naslov, kontaktni telefon na ibizahair.hr@gmail.com

Ponudbe frizerskih salonov pošiljamo na e-mail.

Plačilo je možno po predračunu na TRR ali ob prevzemu dostavne službe.

Če imate kakršna koli vprašanja, pošljite e-pošto na ibizhair.hr@gmail.com ali pokličite na 00385 99 6921 744.