Pravilnik o vračilu

VRAČILO:
Čeprav je vsak izdelek Ibiza Hair izdelan po najvišjem standardu, razumemo, da je včasih izdelek lahko poškodovan ali ima napako. V tem primeru se lahko obrnete na nas na ibizahairtools.hr.slo@gmail.com s podrobnostmi o napaki in dokazilom o nakupu.

Vsak izdelek Ibiza Hair ima 6 mesečno garancijo od datuma nakupa. Ta garancija krije vse napake ali okvare, ki se lahko pojavijo v tem obdobju. Pokvarjeni izdelek bomo nadomestili in pokrili stroške pošiljanja, ko bomo prej kontaktirani po e-pošti in nam poškodovan izdelek vrnili.

Sprejemamo lahko samo za izdelke, kupljene na našem spletnem mestu. Izdelke, kupljene v salonih ali drugih virih, je treba vrniti na mesto nakupa.

Ta garancija ne pokriva redne obrabe; zloraba izdelka, kot je pregrevanje ščetin z direktno in dolgotrajno vročino sušilca ​​za lase ali kakršna koli fizična poškodba izdelka.

14-dnevno obdobje:
Z veseljem vam lahko v roku 14 dni od prejema izdelka ponudimo vračilo ali zamenjavo. Če želite zamenjati ali zahtevati vračilo, nas čim prej kontaktirajte po e-pošti na ibizahairtools.hr.slo@gmail.com

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE:
V 14-dnevnem obdobju Ibiza hair Slovenija in Hrvaška ne more povrniti nobenih stroškov pošiljanja, povezanih s pošiljanjem izdelka k nam za zamenjavo ali vračilo. Iz tega razloga nas prosimo, da nam pošljete kakršna koli vprašanja glede izbire prave ščetke velikosti in tipa za vas in vašo stranko, da bomo lahko zagotovili, da boste izbrali najboljšo krtačo za lase Ibiza.